Echte boekwinkel tijdens de Kinderboekenweek

Geplaatst op dinsdag 29 september 2015

kbw2015.jpg__300x400_q85_cropOp 5 oktober a.s. start de jaarlijkse Kinderboekenweek. Ook dit jaar doen wij hier weer volop aan mee. Het thema is “Raar, maar waar!”.

Op onze school hebben wij van 5 oktober t/m 16 oktober een echte ‘boekwinkel’. Wij verkopen nieuwe boeken, die een prijs hebben gehad van de Kinderjury, maar ook andere boeken, die kinderen leuk vinden: prentenboeken voor de kleuters, Avi leesboekjes, kleurboeken etc. De prijzen van de boeken zijn even hoog als in een boekwinkel. Van de verkochte boeken gaat in dit geval echter een deel van de opbrengst naar onze school.

Dit jaar zijn er ook tweedehands boeken te koop, voor een klein prijsje!!! Dit zijn bijvoorbeeld boeken die we dubbel in onze boekenkast hebben staan.

Tot in de boekwinkel en alvast veel leesplezier.