Handballers in de finalepoule!!

Geplaatst op woensdag 11 november 2015

handbal1Dinsdagmiddag was het in de gymzaal van de Rietlanden zover. De kinderen van de Triangel deden positief en fanatiek mee aan het handbaltoernooi. Ze werkten in en rond ’t veld goed samen om een zo’n mooi mogelijk resultaat neer te zetten. De spannende wedstrijden tegen de andere scholen werden gewonnen en dit heeft er voor gezorgd, dat het team aankomende vrijdag uitkomt in de finalepoule. Wil u aankomende vrijdag komen kijken, dan bent u van harte welkom. Hieronder vindt u het speelschema van ’t Triangelteam!!

ZET HEM OP KANJERS!!

 

 

 

vrijdag 13 november  in de gymzaal van de Rietlanden.

Hal 2, veld 1

– 16.40 Triangel – Tjalk

– 17.20 Driestromenland – Triangel

– 18.20 Driesprong 2 – Triangel

– 19.00 Triangel – Driesprong 3