3de plaats op handbaltoernooi

Geplaatst op maandag 16 november 2015

20151113_185649Vanuit groep 5 en 6 hebben we een handbalteam kunnen maken om mee te doen aan het jaarlijkse handbaltoernooi, dat werd gehouden in sporthal de Rietlanden. Kimberley, Kimberly, Demi, Mahmut, Milli, Ahmed, Jayson, Quinten, Jorden en Jaydan hebben twee zeer intensieve trainingen gevolgd onder leiding van meerdere enthousiaste ouders en met meester Wouter als assistent.

Wat is handbal nu precies en wat moet je doen om te scoren? Mag je stuiteren? Lopen met de bal? Iets met een cirkel… ingewikkeld allemaal. In de weken van de trainingen kwam de sfeer er goed in en begon het ‘te leven’. Op dinsdag 10 november werd er gestreden in een poule van 4 teams, waar de Triangel als winnaar uitkwam. Op vrijdag de 13e werd er met nog 4 andere poulewinnaars (de Tjalk, de Driesprong 2x en de Driestromenland)  gestreden in de winnaarspoule.

We zijn 3e geworden van de 21 teams!!

Ik wil een compliment geven voor de instelling van de kinderen. Ze waren sportief naar elkaar, hadden een super inzet en hebben goed samengespeeld. Ook waren er veel enthousiaste ouders die aan de zijlijn de kinderen aanmoedigden. Het heeft allemaal geholpen.

Iedereen die heeft geholpen, geassisteerd, aangemoedigd en/of op een andere manier betrokken was. Bedankt voor jullie inzet!!