Grote opbrengst Sponsorloop

Geplaatst op vrijdag 27 november 2015

sponsorloopInmiddels is bekend hoeveel de sponsorloop van 16 oktober jl. heeft opgebracht. De kinderen hebben in het totaal een bedrag van 1926,50 euro opgehaald. De helft van dit bedrag gaat gebruikt worden om het leeshoekje in de middenruimte gezelliger te maken. De andere helft een bedrag van 963,25 euro gaat naar het goede doel Taartjes voor Lelystad. Afgelopen woensdag werd d.m.v. een zelfgemaakte cheque het bedrag symbolisch overhandigd aan taartjes voor Lelystad. Dit ging niet zonder een lekkere traktatie voor de hele school. Iedereen kreeg een heerlijke cupcake en voor groep 3 was er een extra grote verrassing een cupcake voor de hele klas. Mede namens Taartjes voor Lelystad willen we iedereen die heeft bijgedragen aan de sponsorloop hartelijk bedanken.

cupcake