Lelystad vol Muziek

Geplaatst op woensdag 20 januari 2016

kubus

Op 28 januari gaat Lelystad vol Muziek van start. Alle kinderen van groep 5 en 6 kunnen zich aanmelden om lessen te volgen op een muziekinstrument naar keuze. Accordeon, Blokfluit, Dwarsfluit, Gitaar, Keyboard, Klarinet, Trompet, Viool. De lessen worden gegeven dicht bij huis, in uw eigen wijk.

Zo ook op OBS de  OBS De Triangel!!

Opgeven kan vanaf nu en vol=vol.

Op donderdag 28 januari is de start in De Kubus, Agorabaan 3, van 19.00 – 20.30. Alle kinderen en hun ouders komen samen om muziek te maken en naar muziek te luisteren. Ook maken ze kennis met de muziekdocenten en krijgen ze het muziekinstrument mee naar huis. Dit muziekinstrument is in bruikleen voor de hele cursusduur.

Vanaf 1 februari tot 23 juni zijn er wekelijks muzieklessen, een aantal optredens en een groot slotconcert in De Kubus, op 23 juni. Alle kinderen laten dan natuurlijk aan elkaar en aan hun familie en vrienden horen wat ze hebben geleerd.

De kosten voor de hele cursus bedragen € 60,-. Dit bedrag is ook in termijnen te voldoen. Voor kinderen die gebruik maken van buitenschoolse opvang bij SKL Kinderopvang geldt een aangepast tarief. Dan betalen ouders € 30,-. Het is mogelijk om een tegemoetkoming te krijgen via het participatiebudget van de gemeente Lelystad, Stichting Leergeld of Fonds Kinderhulp.

Lelystad vol Muziek is een initiatief van Kubus en SKL Kinderopvang. De lessen worden dan ook gegeven door docenten van Kubus en de opvang van de kinderen is in handen van SKL Kinderopvang. Lelystad vol Muziek wordt mede gefinancierd door het Oranje Fonds.