Lezing Drs. Lisanne van Nijnatten

Geplaatst op vrijdag 12 februari 2016

Op 10 maart a.s zal DrLezing Hoogbegaafds. Lisanne van Nijnatten om 20:00 uur een lezing houden over hoogbegaafdheid, met deze keer als onderwerp Top-Down leren. Het belooft weer een informatieve en interactieve avond te worden. Lisanne geeft eerst een lezing van ongeveer 1 uur, waarbij ze in al haar enthousiasme haar kennis met ons deelt. Na de lezing is er een uur de tijd om als ouders, begeleiders, leerkrachten, behandelaren etc. met elkaar in contact te komen. Natuurlijk is Lisanne aanwezig om allerlei vragen aan te stellen.

In plaats van entreekosten te betalen, wordt er aan iedereen gevraagd om een vrijwillige bijdrage te leveren, zodat we allemaal delen in de kosten en iedereen de mogelijkheid heeft om te komen. Dus wanneer je blij bent met de lezingen en je wilt er nog meer bij wonen doe dan een vrijwillige bijdrage.

Bij voorkeur inschrijven op www.begaafd.net