Uitnodiging openbare lessen “Lelystad vol muziek”

Geplaatst op donderdag 9 juni 2016

Het 1e jaar van het project Lelystad Vol Muziek is bijna ten einde! Op 3 locaties waaronder OBS de Triangel in Lelystad hebben kinderen van groep 5, 6 les gehad op 8 verschillende instrumenten.

We hebben openbare lessen gepland om iedereen de gelegenheid te geven een keer te kijken hoe het er in de muziekles aan toe gaat. Ook kun je belangstellenden/broertjes/zusjes/vriendjes/vriendinnetjes meenemen, die benieuwd zijn naar een bepaald instrument en/of misschien volgend jaar zelf mee willen doen. Wees welkom!

Openbare lessen

Wees welkom om een kijkje te nemen in de lessen en neem eventueel geïnteresseerde kinderen mee om een indruk te krijgen!

OBS Triangel, Botter 40 – 75 lessen gitaar, keyboard en klarinet:

Woensdag 15 juni 15.30 u – 16.30 u

Voor lessen op andere muziekinstrumenten kunt u terecht bij;

Locatie Ziezo, Voorstraat 602, lessen dwarsfluit, gitaar en trompet:

maandag 13 juni 15.45 u – 16.45 u

Locatie KBS Toermalijn Noord, Jol 24 – 53 lessen blokfluit, viool en accordeon:

Dinsdag 14 juni 16.00 u – 17.00 u

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd  rechtstreeks contact opnemen met de coördinator van Lelystad vol muziek;

E S.Koolschijn@dekubuslelystad.nl of  T 0320 – 727026.