Informatieavond 2018

Geplaatst op zaterdag 29 september 2018

Op 17 september was ’s avonds de informatieavond voor ouders op de Triangel. De opkomst was zo groot, dat het even zoeken was naar een plekje in de middenruimte. Gaby startte de avond met uitleg over de zorgstructuur op de Triangel, aangevuld door Roy, die vertelde over de ervaringen van Snappet in de groep ‘De Gitaar’. Met een kopje koffie en thee was de afronding van de avond in de groepen. Hier vertelde de leerkrachten over het aankomende schooljaar en wat er verder nog te verwachten is. Al met al een zeer geslaagde avond met veel belangstelling, waar we trots op zijn. Omdat we graag uw mening willen weten over deze avond hebben wij samen met de MR u via Digiduif gevraagd een online enquête in te vullen. Met de informatie die hier uitkomt, kunnen wij alle ouders ook de volgende keer weer een interessant aanbod voorschotelen.