Amira wint voorleeswedstrijd OBS de Triangel

Geplaatst op dinsdag 16 oktober 2018

Afgelopen vrijdag heeft Amira de voorleeswedstrijd gewonnen op de Triangel. Zij mag zich nu een jaar lang de voorleeskampioen van OBS de Triangel noemen en ons vertegenwoordigen tijdens de Nationale voorleeskampioenschappen in de Flevomeer bibliotheek. Voor een volle middenruimte las zij voor uit ‘zoentips van een dyslexiediva’ van Kathleen Vael. Amira maakte bij de jury, die bestond uit; de voorzitter Ed Rentenaar (wethouder gemeente Lelystad) Marijke Jansen (medewerker Flevomeerbibliotheek) en Jan Guldemond (gepensioneerd bestuurder stichting SchOOL) een verpletterende indruk door de aandacht van alle kinderen vast te houden en haar prachtige intonatie tijdens het voorlezen. Wij wensen Amira heel veel succes bij de nationale kampioenschappen.