Jinc Bliksemstages voor de Banjo en Gitaar

Geplaatst op vrijdag 4 oktober 2019

Gisteren waren, in samenwerking met Jinc, de eerste Bliksemstages van het schooljaar voor de leerlingen van de Gitaar en de Banjo. Zij hebben een ochtend in groepjes meegelopen en meegekeken bij Apollo Hotel Lelystad City Centre, De Kubus, OVG Genemuiden Opleidingen & Bouwdiensten & TOF – Techniek Opleidingen Flevoland, Flevolandse Theatervereniging JTL, Afvalzorg, FlevoMeer Bibliotheek en bij Waterschap Zuiderzeeland. Zo leerden de leerlingen bij Afvalzorg Flevoland niet alleen alles over hergebruik, maar ook dat er dronebestuurders werkzaam zijn bij Afvalzorg! Ook leerden de leerlingen hun eerste CV maken. Kortom: “Het was heel leuk en leerzaam.” Alle hulpouders bedankt voor het begeleiden van de groepjes, zonder jullie is het niet mogelijk om dit soort fantastische activiteiten te organiseren.