Julia is voorleeskampioen van de Triangel

Geplaatst op zondag 13 oktober 2019

Zoals elk jaar in de kinderboekenweek was het weer tijd voor de voorleeswedstrijd van De Triangel. Dilara, Julia en Britt uit de Banjo en Gitaar mochten hier een stuk voorlezen uit hun boek. Uiteraard was hierbij een vakkundige jury aanwezig om een winnaar aan te wijzen. Na kort beraad reikte de voorzitter van de jury de hoofdprijs uit aan Julia. Ze waren erg onder de indruk geweest van het enthousiasme en de levendigheid, waarmee Julia haar boek had voorgelezen.
Zij mag zich nu een jaar lang de voorleeskampioen van OBS de Triangel noemen en ons vertegenwoordigen tijdens de Nationale voorleeskampioenschappen in de Flevomeer bibliotheek.
Ook Britt en Dilara kregen een oorkonde uitgereikt, net als de winnaars uit de andere groepen: Feline, Gwyneth, Deano en Amy.