Schooljaar goed gestart met extra hulp

Geplaatst op zondag 6 september 2020

We zijn dit schooljaar ondanks alle maatregelen rondom Corona en de nasleep van de brand goed gestart. Nog niet alles is helemaal klaar in en rondom de school, maar veel gelukkig al wel. Zo zijn we weer zichtbaar als Triangel aan het gebouw, is het nieuwe speeltoestel geplaatst en heeft het gebouw aan de binnenkant een frisse uitstraling gekregen. Op dit moment zijn we nog druk bezig met het uitzoeken van nieuw meubilair, wat we rond de kerstvakantie in onze school mogen verwachten. Omdat we dagelijks materialen binnen krijgen moeten soms ook dingen in elkaar worden gezet. Gelukkig helpen de leerlingen ook een handje mee om alles netjes voor elkaar te krijgen. Wij kijken uit naar een mooi en leerzaam schooljaar 2020-2021 in ons nieuwe gebouw. Op dit moment wordt er i.v.m. de Corona maatregelen gewerkt volgens het continurooster met 5 gelijke dagen. Onze MR is aan het onderzoeken of dit ook na de huidige maatregelen blijvend kan worden ingevoerd.