Nova uit de Banjo onze nieuwe voorleeskampioen

Geplaatst op zaterdag 24 oktober 2020

Kinderboekenweek ‘En toen’.

Tijdens het thema van de Kinderboekenweek  heeft er in elke groep een voorleeswedstrijd plaatsgevonden. Elke groep had een voorleeskampioen. In de Piccolo heeft Fay het mooiste verhaal verteld aan de groep. Zo kon Bailey uit de Tamboerijn het prentenboek “Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft” fantastisch navertellen. Elif is de winnaar van de Trompet, Anja van de Saxofoon en Sami is de voorleeskampioen van De Vleugel.

Op woensdag 7 oktober hebben Cassandra uit de Gitaar, Nova en Rainesh uit de Banjo gestreden voor de titel van de ‘Voorleeskampioen van de Triangel’. Voor de jury bestaande uit prinses Kris, prins Joost en juf Elisa is het moeilijk geweest een keuze te maken. Uiteindelijk mag Nova zich de voorleeskampioen van de Triangel noemen. Zij gaat ons vertegenwoordigen tijdens de voorleeswedstrijd in Lelystad, waar zij gaat strijden tegen de voorleeskampioenen van andere scholen.

Alle winnaars hebben een kinderboek als prijs gekregen, alle boeken werden aangeboden door boekhandel ‘De Brunte’ uit het Lelycentre.