Watersportdag Optimist on Tour

Geplaatst op zondag 12 september 2021

Op woensdag 1 september hebben de kinderen van de Djembé (groep 6/7) meegedaan aan activiteiten van Optimist on Tour. Deze vonden plaats bij watersportvereniging het Bovenwater. Alle activiteiten stonden in het teken van water. Zo werden er proefjes gedaan, leerden ze hoe een zeilboot werkt en de kinderen mochten zelf een Optimist (zeilbootje) besturen. Daarnaast kon er worden gekanood en gepeddeld op stand-up-paddle boards en werd er op de kant lesgegeven in het maken van knopen. Het was een gezellige ochtend, waarin veel over het water werd geleerd!

Mocht uw zoon of dochter interesse hebben gekregen in zeilen, dan is er de mogelijkheid om in het weekend van 18/19 september mee te doen aan een proefles waarin ze kunnen zeilen in een Optimist. Ook kinderen uit andere groepen kunnen zich hiervoor aanmelden. Dit kan via de website van het Bovenwater of gebruik onderstaande link: