Avondvierdaagse

Onder verantwoording van de activiteitencommissie doet onze school ieder jaar mee met de avondvierdaagse. U kunt uw kind inschrijven op school. Uw kind kan meelopen met de 5 of 10 km.
Er wordt bij inschrijving een kleine vergoeding gevraagd, waarvan de inschrijving en een medaille wordt bekostigd.
Tijdens iedere avond is er één korte pauze, waarbij de deelnemers wat te drinken en een koekje krijgen.

U blijft zelf verantwoordelijk voor uw kind tijdens het wandelen.
De school is tijdens de avondvierdaagse niet verantwoordelijk voor de kinderen, daarom moet er voor elk kind een begeleider meelopen. U kunt zelf meelopen of de verantwoording delen met een andere ouder.

Na afloop worden de medailles uitgereikt aan de kinderen die ingeschreven zijn via school.
Voor meer informatie over de avondvierdaagse in lelystad kijk op www.a4dlelystad.nl.