Leerlingenraad

De Triangel heeft een eigen leerlingenraad. Vanaf groep 1 is er één leerling per groep vertegenwoordigd. De leerlingen komen regelmatig bij elkaar en leren opkomen voor hun belangen binnen de schoolorganisatie. Ze tellen mee en maken spelenderwijs kennis met democratische beginselen. De leerlingen krijgen inzicht in de organisatie van de school en door hen te betrekken en verantwoordelijk te maken voor schoolse zaken, zal dit de kwaliteit van de schoolorganisatie bevorderen. De kinderen zullen zelf ook meer betrokken raken met de school en ondervinden wat realistisch en haalbaar is. De leerlingenraad bevordert het actief burgerschap en sluit aan op het educatief partnerschap.

De leerlingenraad 2019-2020 bestaat uit de volgende leerlingen.

Groep                 Tamboerijn:                    Devon

Groep Piccolo:                Milo

Groep Trompet:              Evi

Groep Saxofoon:             Dastan