Leerlingenraad

In het schooljaar 2016-2017 zijn wij op De Triangel gestart met een leerlingenraad. Vanaf groep 1 is er één leerling per groep vertegenwoordigd  in de leerlingenraad. De leerlingen komen regelmatig bij elkaar en leren opkomen voor hun belangen binnen de schoolorganisatie. Ze tellen mee en maken spelenderwijs kennis met democratische beginselen. De leerlingen krijgen inzicht in de organisatie van de school en door hen te betrekken en verantwoordelijk te maken voor schoolse zaken, zal dit de kwaliteit van de schoolorganisatie bevorderen. De kinderen zullen zelf ook meer betrokken raken met de school en ondervinden wat realistisch en haalbaar is. De leerlingenraad bevordert het actief burgerschap en sluit aan op het educatief partnerschap. (later meer)

De leerlingenraad 2017-2018 bestaat uit de volgende leerlingen.

Groep                 Tamboerijn:                    Zahra

Groep Trompet:             Jolijn