Tussentijdse opvang

IMG_4354Op school is er een mogelijkheid om uw kind tussen de middag te laten overblijven.
Het overblijven wordt geheel verzorgd door stichting ‘De Tussentijd’.
U kunt uw kind inschrijven voor vaste overblijfdagen via het inschrijfformulier dat op school verkrijgbaar is. De kinderen moeten zelf eten en drinken meenemen.

Contact overblijfcoördinator
Patricia Cherrat van Born is onze overblijfcoördinator.
Zij is op wisselende dagen tijdens de overblijf op school aanwezig.
Voor aanmeldingen, afmeldingen of andere vragen is zij telefonisch bereikbaar van 08.30-09.30 uur op 06-34408253.
Uw enveloppen, wijziging- of aanmeldformulieren en andere post betreffende de overblijf, kunt u in de overblijfbrievenbus (de groene boterham) op school deponeren.
Ook kunt u een e-mail sturen naar: overblijftriangel@gmail.com

Incidenteel overblijven
Wanneer het nodig is dat uw kind een keer incidenteel naar de overblijf komt, dan dient u zich aan te melden via de website: www.stichtingdetussentijd.nl.

Tarieven en Algemene informatie
De maandtarieven van de vaste overblijfgroep (abonnementen) en de kosten voor incidenteel overblijven kunt u lezen op de website van Stichting de Tussentijd. Hier vind u ook informatie over bijvoorbeeld het kopen van een strippenkaart, algemene informatie over het overblijven, het overblijfprotocol en voor diverse formulieren. www.stichtingdetussentijd.nl