Thematheater

IMG_5140Iedere maand wordt op de Triangel een thematheater gehouden. Kinderen mogen zich vrijwillig aanmelden om binnen een bepaald thema, dat vaak gekoppeld is aan het thematisch werken, iets op het toneel te doen; een liedje, toneelstukje, dansje etc. Door middel van het thematheater willen we de kinderen al op jonge leeftijd en in een vertrouwde en veilige omgeving laten wennen aan het presenteren van zichzelf voor een groep mensen. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen gesterkt. Het thematheater is altijd op donderdagmiddag vanaf 14.45 uur. De deuren gaan om 14.30 uur open.

De ouders van de kinderen die optreden worden van tevoren door middel van een brief uitgenodigd. Kinderen van groep 1 en 2 treden regelmatig met de hele groep op. Ouders mogen ook af en toe opa en oma meenemen. Indien u een jonger broertje/zusje meeneemt, vragen wij u er wel voor te zorgen, dat zij de voorstelling niet verstoren.
Zet u a.u.b. uw mobieltje uit tijdens de voorstelling.